Terug naar de kern

Kort en bondig. To the point. Duidelijk. Helder. Dat is vaak hoe ik berichten publiceer. Waar ik in het echte leven soms best lang van stof kan zijn (zelfkennis is een groot goed), is dit in mijn geschreven epistels meestal niet het geval. Enkele uitzonderingen daargelaten. Op blogs en Twitter (140 tekens) is het vanzelfsprekend dat berichten meestal kort en bondig zijn.

Sommigen maken er een sport van om twitterberichten exact uit 140 tekens te laten bestaan. Van 1 tot 15 december wordt daarom een wedstrijd gehouden: wie de mooiste 'twoosh' maakt (zo wordt 140 tekens tellende tweet genoemd). Je kunt er alles over lezen op de speciale twooshwedstrijd-twitterpagina. Ik ben benieuwd waar iedereen mee komt. Schot voor de boeg - en mijn waarheid:

*bommetje* Twitterapps van iPhone gewist. Het is tijd dat ik wat minder op de radar ben. Mis de oceaan tussen mij (VS) en NL. CU in a while. [140]

Loslaten"Alweer?" Ja, alweer. Om verschillende redenen zijn die Twitterapps gewist overigens. Mijn week in de VS was heerlijk. Maar ik mis het, en landen in NL valt niet iedere dag mee. Daarbij zijn er veel projecten die veel aandacht behoeven op het moment. Projecten op het gebied van onderwijs, sport, healthcare, muziek, beeldwerk...en dat allemaal vanuit Eos Communicatie. En daarbij...moet ik me echt hoognodig wat meer losmaken van andere zaken in mijn leven. Ik vermoed dat het op deze manier wat gemakkelijk kan gaan. Wish me luck. Bloggen blijf ik in ieder geval wel doen deze week, dus not to worry. Ik kan ook nog wel wat blogposts doorzenden naar Twitter, daar denk ik nog even over na.

Even afwachten hoe lang ik het deze keer volhoud. Ik zal mijn best doen om niet de nieuwe Heintje Davids te worden.