Social Media Week in New York City

In februari 2011 vindt de mondiale Social Media Week plaats. In steden wereldwijd wordt hier aandacht aan besteed. En zo hoort het ook; sociale media raken steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven, zowel professioneel als privé. Ik heb ervoor gekozen om deze themaweek in New York te beleven. Verspreid over heel Manhattan worden evenementen georganiseerd op het gebied van social media en online communicatie. Ik kan bijna niet wachten! Ik zal ter plaatse live verslag doen van bevindingen, zodat lezers van EosZine, EosBlog en Twitter ook kunnen profiteren van de opgedane kennis. Daarbij ga ik binnenkort bloggen voor een #heul bekende online internetgids. Komt dat even goed uit; zo hebben nog veel meer mensen profijt van handige tips van wereldwijd werkende webmeisters in social medialand. Yay!

Nyc En als je je afvraagt: "Waarom New York? Waarom niet Parijs, Londen of Rome?", dan heb ik daar geen ongelooflijk diep gefundeerde reden voor. Ik hou gewoon erg veel van New York en zal iedere kans aangrijpen om even in deze heerlijke stad te vertoeven. Die New York Corporate Blogging Trip in 2007 (de tijd vliegt...) kwam ook niet uit de lucht vallen. En als dat ook nog kan in het kader van dit heerlijke werk...dan is het een no-brainer, toch?


Ben overigens bezig met een plannetje voor een mini-event in het kader van de Social Media Week. Ben nog even aan het kijken of ik een interessante locatie kan vinden. Kom ik later nog op terug!


Inspirerend? Wat let je?