TwitterTas! Nu ook voor jou!

De afgelopen weken hebben veel opdrachtgevers, buren, IBC2009-gangers. familieleden en vrienden me rond zien lopen met een nogal opvallende blauwe tas. Een Twittertas! Ik had behoefte om de Twittergedachte wat meer te promoten, daarom ontwierp ik de tas. Gewoon omdat ik het leuk vond om m'n favo netwerk te laten zien! Ik publiceerde er een foto van, en al snel merkte ik dat meer mensen het een leuk idee vonden. Toen was de stap snel gezet: iedereen mag mijn ontwerp op zijn/haar eigen TwitterTas hebben. Natuurlijk met z'n eigen twitternaam!

Lees verder en bekijk de tas! >>


Ik heb de tas laten maken bij Funshirts.nl, het bedrijf van Twittermaat Dimitry Vleugel (@dim). Hij is ook degene die de Twitterstickers (leuk voor op je laptop!) op de wereld heeft gezet. Ik merk dat het leuk is om mijn digitale leven over te laten lopen in mijn 'real life'. Want dat is wel de manier waarop ik sociale media gebruik: online en offline. In real life. In real business. In real friendship. En ook in de real supermarkt ("Hé! @Jojanneke op twitter!" in de rij voor de kassa).

Meer weten? Kijk HIER in de webshop! >>

Twas