iPhone 3G: heerlijk digitaal speelgoed

Zó leuk, die iPhone. Ik heb er zeseneenhalf uur voor in een rij gestaan, maar dat stoorde me niet. Integendeel, het was gezellig. Ik wachtte met mijn buurman (die nog veel doller op Apple is dan ik) in de Rij der Rijen, en het verbaasde me dan ook niet dat de meeste mensen allerlei gadgets mee hadden genomen om de tijd te doden. iPhones-eerste-generatie, iPods, laptops, camera's, 'gewone' smartphones en zelfs...boeken. Ikzelf stond veelvuldig te twitteren met mijn telefoon, om erachter te komen dat twittermaatje @jaapstronks ook in de rij stond. Nog geen anderhalve meter van me af overigens, daar kwam ik achter toen ik 'Jaap!' riep. Kortom, de Kracht van Twitter werd weer eens goed gedemonstreerd.

3gcameraas
Na een enkel buitje en veel gezellige praat met buurman en de twitterazzi was het dn zover - ik kreeg mijn eigen iPhone. Het hele weekend nadien heeft de televisie bij mij niet aan gestaan thuis. iPhone is veelzijdiger. Eigenlijk heb ik Twitter, internet, e-mail, buienradar en allerhande andere tools in één unit. Het ding kan alleen geen pizza's bakken. Maar daar kan ik wel mee leven.. 3gjaapstronks
.

Jaap (foto) streamde live de wachtsessie en interviewde mij ook nog even. Jammer alleen dat ik het filmpje niet nog eens kan bekijken (live, hè).

Voor degenen die bovenstaand verhaal niet zoveel zegt: pak een boek. Ook fijn!