Even bellen met Anna-Maria van Puur*

Vandaag kreeg ik een leuk telefoontje. Gelukkig krijg ik die wel vaker, maar vandaag was het wel een leuke crossmediale actie: ik werd gebeld door ex-twittervriendinnetje @puur (Anna-Maria Giannattasio). Anna-Maria is een kei in evenementen organiseren, en zij was dan ook het brein achter de TwitNick (je weet wel, even naar beneden scrollen) in het Amsterdamse Vondelpark. Ze vertelde me dat onze TwitNick ook op de website van Feestelijk Zakendoen (dé evenementensite) staat. Leuke opsteker! En omdat op FZ een nette link naar mijn weblog staat, doe ik op deze wijze de groeten terug! :-)
Dus in dit ene telefoongesprekje met Anna-Maria kwamen Twitter, print en online medi voorbij. En, niet te vergeten: de good old telefoon!

Voorproefje
Een voorproefje op het artikel op FZ, met een quote van Anna-Maria:

FZ: Wat maakte het evenement zo bijzonder?
A-M: 'Wat mij zelf verbaasde was de snelheid waarmee het bedacht en uitgevoerd werd, het minimum aan risico en het maximum aan fun en publiciteit. Denk dat in dit kleine evenement de essentie van de evenementen van de toekomst liggen. Snelheid, niet nodig om werkelijk aanwezig te zijn, inzicht in deelnemerslijst en long tail publiciteit.'

Bekijk HIER de publicatie op FZ.