Sponsoring Elfstedentocht gaat goed!

Zoals mijn netwerk inmiddels wel weet, doe ik mee aan de Nierstichting Elfstedentocht op de schaats. Ik zag vandaag op mijn sponsorprofiel dat ik op 92% van de sponsordoelstelling zit! Echt fantastisch! Ik zou bijna zeggen: 'wie maakt me los?'. Ik ben begonnen met een beoogd sponsorbedrag van 250 euro.

92Het bedrag komt volledig ten goede aan nierpatiënten en de Nierstichting. Ik ben natuurlijk al fijn begonnen met trainen. Joggen, fietsen...en over zestien dagen (!) weer verder trainen op het ijs.

Gistermiddag was ik bij één van mijn opdrachtgevers, LogiJob in Rotterdam, en daar was iemand die mijn weblog Schaatsreporter.nl had gevonden. En zij schaatst zelf óók! Leuk en toevallig! Misschien gaat zij nu ook wel meedoen aan de schaatsrit op 21 oktober.

Jojanneke van den BoschComment