Handige tool van Google maakt planning NY Bloggie Trip gemakkelijk!

Google is wel héél erg goed met het timen van nieuwe producten: tegenwoordig kun je op Google Maps diverse Amerikaanse steden op straatniveau bekijken! Nu kan ik zó zien waar mijn hotel in New York gesitueerd is, en waar ik moet zijn als ik volgende maand op bezoek ga bij diverse organisaties. Awesome!

Maps_results_logo Op een demonstratiesite laat Google al enkele voorbeelden zien: op een plattegrond van New York zijn actuele bioscoopladders, een zoekschermpje voor woningen en een digitaal meetlint opgenomen. Helemaal goed: zo kan ik én tijd besparen én nog meer plezier beleven in The City That Never Sleeps! Bovendien houd ik dan meer tijd over om de Forward Blog van Intermediair op tijd te voorzien van nieuwe artikelen over mijn werk! Nuttige, leuke en efficiënte actie van Google. "Start spreading the news..."