Corporate blogging-trips 'in'?

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik in New York was voor mijn corporate blogging-reis. Ik heb er veel nuttige kennis opgedaan, waar mijn opdrachtgevers ook weer profijt van hebben. Kennis die ik niet zomaar van internet had kunnen plukken, of in een handig boek had kunnen lezen. Ik vond het echt een geslaagde reis. Ik houd de laatste tijd ook de blog van Debbie Weil bij, de schrijfster van 'The Corporate Blogging Book'. Zij zit momenteel in China voor haar 'China Blogging Tour'.

NihaoHaar boek is inmiddels ook in het Chinees vertaald. Geweldig! Ik ben razend benieuwd naar wat Chinese bloggers te zeggen hebben en hoe zij het corporate bloggen aanpakken. Maar ik beheers het Chinees niet! En aangezien Babelfish niet zo handig is met exotische talen, besluit ik Debbie Weil op haar woord te geloven. Gelukkig had ik de engelstalige versie al gelezen. Wel een aanrader, trouwens! Het boek inspireerde mij om meer kennis op te doen, en zelf op 'field trip' te gaan. En aangezien ik nooit ben uitgeleerd, kan ik me voorstellen dat ik over een tijdje weer zo'n leerzame reis ga maken.