Workshop: The Growth Experience 2010

Op dinsdag 15 juni mag ik tijdens de Growth Experience meer vertellen over concrete toepassing van social media voor ervaren ondernemers. Concreet, maar wel vanuit strategisch perspectief. Want als eenmaal gekozen is voor een beleidskoers in de organisatie, is het zaak een vertaalslag te maken naar een online strategie. Van daaruit is het mogelijk doelgericht te werken aan een betere online presence, zowel op bestaande corporate media als in sociale media. 

Om een maatwerk online strategie te ontwikkelen is het voor organisaties zaak om op vier elementen in de organisatie te letten: bedrijfsvoering, externe communicatie, productontwikkeling / innovatie en kennisborging. Deze facetten komen aan de orde in mijn presentatie. In mijn workshop geef ik concrete tips. Ik richt me specifiek op sociale media, en in het bijzonder op corporate blogs. 


Ook Twitter komt aan de orde (maar dat is eigenlijk altijd zo bij mijn presentaties en masterclasses. Ik zou niet weten hoe ik het niét zou kunnen noemen). Het is een vol programma...maar daar zet ik graag mijn tanden in.

Ook Erwin Blom en Menno Lanting geven acte de présence. Erwin vertelt meer over de kracht van community's en het veranderende medialandschap. Menno Lanting geeft in 30 minuten tijd speedconsultancy-sessies aan ondernemers.

The Growth Experience is een initiatief van Port4Growth in samenwerking met De Baak en Syntens.