Mooie adviezen van Jason Fried

South By Southwest / SXSW. Het is het meest spraakmakende nieuwe mediaevenement van onze tijd, maar helaas ben ik niet van de partij. Ik heb het superdruk met projecten in 't Nederlandsche. Ook leuk, en ik ben er dankbaar voor. Maar gelukkig zit ik wel op Twitter, en dat levert veel inkijkjes en kennis op over wat er op SXSW wordt besproken. Zo vond ik vandaag een handige SlideShare van Erwin Blom. Hij verzamelde wat prachtige tweets van Michiel Berger, die de keynote van Jason Fried (van 37 Signals) bijwoonde. Het zijn echte pareltjes. Daar steek je iets van op! Mijn favoriete - nu al: "Things on long lists don't get done. They are guilt trips. If you finish 10 things of a list of 500, you feel unproductive."

Meer weten over SXSW?

>> Website

>> Tweets internationaal

>> Tweets van Nederlanders