Sociale media voor cijfertijgers

Gisteravond mocht ik drie workshops verzorgen tijdens AA-Link, een initiatief van NOvAA. Echte cijfertijgers die álles weten over accountancy. Ik mocht hen meer vertellen over wat sociale media kunnen betekenen voor ondernemers. Dolle pret, want het is 'n heel andere wereld dan waar ik me in begeef. Ik heb 'mijn eigen' accountant, Leonard Oosters van Palet Administraties in Rotterdam, hij doet z'n werk voortreffelijk. Hij komt in onderstaande presentatie ook aan de orde. 

Tijdens mijn workshops vertelde ik drie keer verschillende dingen. Zo gaat dat dan. Ik had mijn presentatie nogal ingekort zodat het in 25 minuten zou passen (wat dus niet lukte). Toch was het een leuk geheel en ik heb de indruk dat de boodschap goed overkwam. Ik wil de deelnemers uiteraard de rest van de presentatie niet onthouden, daarom onderstaand doorklikbaar exempaar. En hierbij geldt: vragen n.a.v. gisteravond? Stel ze gerust op deze blog (overigens, voor de aanwezigen gisteren: het is echt gebeurd).


Kenots Ook erg leuk: mijn jeugdidool Hetty Heyting zorgde samen met Lars Sorensen voor leuke levendige cabaret en superentertainment. Hetty en Lars sloten de avond af met een minimusical over de ideale wereld van de accountant. Hilarisch. Zit er nog van na te genieten.