KPA Wilde Ganzen Dag 2010

Vandaag is het zover: de KPA Wilde Ganzen Dag! Veel betrokkenen bij goede doelen verzamelen zich vandaag en doen kennis op over allerlei thema's die hun zaak kunnen helpen. Mijn aandeel erin is dat ik iers mag vertellen over wat social media kunnen betekenen voor goede doelen. 


Ik heb bewust gekozen om wat voorbeelden te tonen van verschillend 'formaat': zo hebben kleinere en grotere goede doelen en profijt van. Daarbij: it's not about size; je kunt ook als je een 'kleiner' goed doel bent profiteren van de voorbeelden van de grotere en wellicht wat bekendere namen. Ik vertel ook meer over welke vragen je jezelf moet stellen om een goede mix te kunnen maken. 


Op deze pagina vind je mijn presentatie. Na afloop van de KPA Wilde Ganzen Dag zal ik nog enkele handige weblinks toevoegen die waarschijnlijk nog bij me opkomen tijdens het geven van de presentatie.


Praktische tip bij het bekijken van de presentatie: beweeg met je muis over het woord 'More', en kies vervolgens voor de optie 'full screen'. Zo zie je alles het gemakkelijkst! Mocht je nog een vraag of verzoek hebben, dan nodig ik je uit om op deze pagina een reactie achter te laten, me te benaderen via Twitter (@jojanneke) of in de speciale KPA Wilde Ganzen Dag LinkedIngroep.


  


Handige weblinks: