Amsterdam Twestival: maak kans op een kaartje!

Op donderdag 10 september vindt het Amsterdam Twestival plaats, een bruisend evenement waarmee geld wordt ingezameld voor goede doelen, door middel van de kracht van de community: Twitter. En omdat ik zo van Twitter hou...ben ik voor het delen van de pret.  Ik ga donderdag de 10e naar het Twestival. Wil je ook gaan, maar heb je geen kaartje? Ik geef er eentje weg. Leg me uit waarom JIJ graag mee wilt, en wie weet ben jij de gelukkige.

Kans maken? Reageer dan op deze blogpost. Ik ben benieuwd!


Twestival

De goede doelen zijn niet de minste: KiKa, Wakker Dier, De Regenboog, CliniClowns, Stichting Nobel en HandsOn Microkrediet. Normaal zet ik me alleen in voor WeesWijzer, maar ik maak graag een uitzondering.

Met het eerste evenement is een bedrag van € 2.653 opgehaald.

Deze keer liggen de ambities hoger: het doel is geld in te zamelen voor fondsen die evenredig verdeeld worden over 6 geselecteerde goede doelen uit Nederland. Als je wilt zien wat met de opbrengst van het vorige Twestival kan je kijken op www.charitywater.org/twestival.

Kijk ook op:

>> http://twitter.com/amstwestival

>> http://amsterdam.twestival.com/

>> Liever zelf een kaartje kopen? Dat kan ook!