Zaak & Vrouw: corporate blogging

In juni mocht ik op het Social Media Event een zaal ambitieuze ondernemers vertellen over de kracht van Twitter. Wat je als ondernemer kunt doen om je bedrijf een slimme impuls te geven. Veel mensen waren niet in de gelegenheid om het event bij te wonen. Daarom vindt morgen een vervolgevent plaats. Ik vertel dan over de kracht van corporate blogging voor ondernemers.

Lees verder over dit evenement >>


Het evenement Zaak&Vrouw wordt georganiseerd door o.a. Kaat Mossel (organisatrice van de succesvolle TwitterVeiling) en Jeanet Bathoorn (weet alles over netwerken via LinkedIn). Zodat meer mensen kunnen profiteren van onze kennis! Morgen is het dan zover: Zaak & Vrouw in Seats2Meet in Utrecht. Uiteraard zal ik mijn presentatie naderhand delen met mijn bloglezers. Wordt vervolgd.

Voor de volgers op Twitter: de hashtag tijdens het event is #zv09.