Web 2.0 Expo New York op de agenda

Yay! Ik ga weer naar New York! Twee jaar geleden was ik er ook, toen voor mijn Corporate Blogging Trip. Hartstikke leuk: via Twitter (waar ik toen net op zat) had ik mijn zakelijke agenda aldaar snel volgepland. Had er wat tweetups met @rachelclarke en @bendrix, ging naar een bijeenkomst met Ayaan Hirsi Ali van The New York Times, bezocht bloggende PR-bureaus en nog veel meer. Deze keer ga ik naar Web 2.0 Expo in november. Duurt nog even, maar ik vind het erg leuk om naar uit te kijken. Meer weten over deze expo? Klik op de banner in de rechterkolom. Of hier. Voor wie ook gaat / gaan: tweetups ter plaatse zijn altijd leuk!

Ben al druk aan het speuren naar goeie themasessies in het programma. En om even te kijken wat er vorig jaar ook alweer allemaal gebeurde, is het mogelijk om via de website de presentaties, foto's en video's door te bladeren.

Ik vertelde onlangs al op deze blog dat hashtags op Twitter zo handig zijn. Ik zal je zeggen: de organisatoren van de expo hebben zich nu al goed voorbereid. Check deze opsomming (!) hashtags:

Landscape & Strategy: #w2e_strat

Media & Marketing: #w2e_mktg

Design & UX: #w2e_ux

Development: #w2e_dev

Performance & Scaling: #w2e_perf

Web 2.0 at Work: #w2e_ent

Finance: #w2e_fin

Web2Open: #w2e_w2o

Sponsored Sessions: #w2e_s

Keynotes: #w2e_key

Dat dwingt respect af. Eens kijken of we de hashtags bij het eerstvolgende evenement in NL ook kunnen organiseren...