Cold turkey

Niet twitteren valt niet mee, merk ik. Heb Tweetie én Tweetdeck én Twittelator én Twitterrific van mijn iPhone gewist. Bizar drastische maatregel, ik weet het. En dan ook nog eens in één keer. Cold Turkey! Ik moet toch maar eventjes de afstand voelen. Die Atlantische Oceaan is maar een klein slootje als je op twitter zit... Heb wat zaakjes die ik in hoofd en hart op een rijtje moet zetten, daarom neem ik even wat tijd voor mezelf (vergelijk het voor het gemak met wegkruipen in een grot of retraite in een klooster. Of zoiets. Het lawaai van New York biedt me gek genoeg meer rust dan ik in weken heb gevoeld. De anonimiteit is ook wel even fijn.

De alledaagse werktoestanden blijken alleen wel gewoon door te gaan, met dagelijks stapels e-mail. Dat valt me wel een beetje tegen (give me a break!). Drie dagen zomervakantie in juli Frankrijk had best afgewisseld mogen worden met een e-mailloze week in New York. Maar goed. Je kunt  - blijkbaar - niet alles hebben.

Twomdat helemaal geen nieuws ook zo twaai is twubliceer ik toch maar een paar twoto's op deze blog (je ziet het....die rust is nodig...).

Twot binnenkort weer.

Autumninny_small

Autumn in New York

Kopie_van_debbieweil_picnik

Debbie Weil, auteur van The Corporate Blogging Book. Have been eager to meet her for years!

Texaspanel

Videoconferencing met het Texas Team

Smallcreaturesmall

Central Park

Joparkdef