Eos in dagblad De Pers!

Leuk: Eos Communicatie staat vandaag in dagblad De Pers! Ik werk in een flexibele werkruimte (The Hub) aan de Heemraadssingel in Rotterdam, met nog veel meer andere ondernemers met een maatschappelijk verantwoorde inslag. Heel leuk, inspirerend, gezellig en constructief. Onlangs was een journaliste van De Pers een dagje bij ons op bezoek, om eens een kijkje in de keuken te nemen en te praten met deze en gene. En dus ook met mij! Ik vind het een leuke publicatie geworden.

Eosdepers

Het enige dat een beetje jammer is, is dat er een onhandigheidje in is geslopen: in het artikel staat dat ik tien procent van mijn inkomsten aan goede doelen doneer. Dat is  ten dele waar: ik doneer tien procent van mijn inkomsten uit corporate bloggen aan goede doelen! Dat doe ik onder mijn label 'Blogging For Good' (jammer dat dat het artikel dan weer niet heeft gehaald). Het artikel geeft wat dat betreft dus een beetje een vertekend beeld. De foto waar ik op sta is ook niet gekozen. Gelukkig staan er wel een paar andere Hubbers op. Maar goed, ik ben wel blij met de publicatie! En ik denk dat het vor mijn mede-Hubbers ook een leuke opsteker is! Want zeg zelf...had jij eerder gehoord van een disco voor doven?

Misschien toch maar even naar het station lopen om een papieren editie te halen...