Even opscheppen...

Als media-minded persoon kan ik er natuurlijk niet onderuit om bij Beeld & Geluid in Hillywood mijn shot televisiebeelden en geluidsfragmenten binnen te krijgen. Heb dan ook een spelletje gepresenteerd. En voor wie denkt dat dat heel gemakkelijk is: dat IS ook zo. Heb ook het nieuws gepresenteerd (ik zal het filmpje binnenkort uploaden - als het mag van Hilversum), een radiospotje ingesproken, in de keuken van Meneer Harmsen gezeten (en nu niet zeggen dat je niet weet waar je die keuken van kent) en nog meer lol gemaakt. De vorige keer dat ik er was heb ik echt tientallen schaatsfilmpjes gekeken. Ard Schenk, Leo Visser, Hilbert van der Duim (inderdaad, die van het....), Ria Visser, en uiteraard veel Elfstedentochten. Tranen met tuiten gehuild bij de overwinningen natuurlijk. Op Schaatsreporter.nl, mijn blog over langebaanschaatsen, ga ik regelmatig in op oude en nieuwe glorie.

Evavandenbosch_klein
Maar nu de reden van mijn behoefte tot opscheppen: afgelopen zaterdag bezocht ik het geweldige mediakasteel met mijn multi-getalenteerde nichtje Eva van den Bosch. Heeft net haar eindexamen gehaald en gaat nu ontdekken wat ze wil gaan studeren. Spannende tijd! Talent heeft ze in ieder geval te over. Dit jaar won ze een podiumprijs voor haar zingende performance (klik vooral om te luisteren). Die komt er wel...