To blog or not to blog - that's no question!

Als professional bloggie sta ik uiteraard altijd op de uitkijk naar medestanders in blogland. Deze sterren zijn ook rijzende in Nederland, maar het gros bevindt zich nog in de Verenigde Staten. Soms kost het enige tijd voor organisaties er 'klaar' voor zijn om te gaan bloggen, of om werkelijk de toegevoegde waarde er van in te zien. In mijn queeste het blogwoord te verkondigen slaag ik gelukkig steeds vaker, en kan ik de corporate blogs inhoudelijk en technisch opzetten. Dit is niet uitsluitend gelukkig voor mijn bedrijf: het grootste baat hierbij heeft uiteindelijk...de bloggende organisatie! Eén van mijn medestanders in blogland is Anil Dash van Six Apart, gevestigd in Manhattan. In deze podcast  (let op: engelstalig) wordt Anil geïnterviewd door een journaliste van Fast Company over
zakelijk bloggen. Zet je gevoeligheden over Amerikaanse accenten
overboord en luister naar dit informatieve relaas.

Blog